top of page

Integritetspolicy

Din integritet och säkerhet är mycket viktig för oss. När vi behandlar en beställning kräver vi uppgifter om era personuppgifter, i förekommande fall vilket kredit-/betalkort som ska användas samt leverans- och faktureringsadress, e-postadress, kontaktnummer etc. När du mailar oss spara vi alltid konversationen, för att vid behov kunna gå tillbaka till ett specifikt fall i framtiden. Genom att öppna ett konto hos oss godkänner du att din information lagras på våra servrar i Sverige.

Vi kommer inte att vidarebefordra några uppgifter vi har om kunder eller webbplatsbesökare till tredje part. Vi skyddar integriteten för denna personliga information. Vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att säkerställa att alla uppgifter som du skickar till oss förvaras på ett säkert sätt. Uppgifterna som du skickar till oss sparas endast för att behandla beställningar. Kredit- och betalkortsuppgifter behandlas av en tredje parts betalningsleverantör, för att skydda dig så fullständigt som möjligt lagras denna information inte på vår webbplats i någon form. All kortdata hanteras säkert av vår betalningsombud "Stripe" som är certifierad.


Du har rätt att ta del av den information vi har lagrat om dig som privatperson. Om du har frågor eller vill ta ut några av dina uppgifter, kontakta oss på info@power-solution.se

Om du hittar några felaktigheter kommer vi att radera det eller rätta till det omgående. Den personliga information som vi har kommer att förvaras säkert. Vi förbehåller oss dock rätten att vidarebefordra alla uppgifter vi har till relevanta myndigheter i syfte att förebygga brott. 


Vi kan använda de e-postadresser som skickats till oss för att meddela dig då och då om viktiga funktionsförändringar på webbplatsen, nya tjänster och specialerbjudanden som vi tror att du kommer att tycka är värdefulla.
Vi kommer att ge dig rätten att vägra marknadsföringsmaterial från oss i framtiden.

Om du har några frågor tveka inte att kontakta oss.

bottom of page